Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp καλεί Southgate: «Βγάλε τον έξω!»

Klopp καλεί Southgate: «Βγάλε τον έξω!»

Klopp καλεί Southgate: "Βγάλε τον έξω!"

Ο Jordan Henderson θα ξεκινήσει στον αγώνα της Εθνικής Αγγλίας με τον Παναμά μετά την πολύ καλή του εμφάνιση στον αγώνα με την Τυνησία, για την οποία πήρε επαίνους από όλους.
Ο Jordan έδωσε πνοή στην ομάδα της Αγγλίας σε μία περίοδο του αγώνα, που οι παίκτες της- απογοητευμένοι, πίστεψαν ότι δεν θα έπαιρναν τίποτε περισσότερο από την ισοπαλία.

Ο αρχηγός λοιπόν των Κόκκινων αναμένεται να ‘κρατήσει’ στο κέντρο επιτρέποντας τους Jesse Lingard και Ruben Loftus- Cheek να βγαίνουν συχνά μπροστά για να στηρίξουν την επίθεση!
Ο λόγος που ο Henderson κάνει τελευταία εκπληκτικές εμφανίσεις είναι ότι κατάφερε να διατηρήσει πολύ καλή φυσική κατάσταση, ελεύθερος από τραυματισμούς, κάτι που δεν θα μπορούσαμε να το πούμε πιο πριν!
Βέβαια ο λόγος των συχνών τραυματισμών του παίκτη είναι η επιμονή του να συνεχίζει να παίζει και να μην βγαίνει εύκολα από τον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Gareth Southgate, o Jurgen Klopp τον έχει καλέσει πολλές φορές στο τηλέφωνο για να εκφράσει την ευχαρίστηση του όποτε ο εκλέκτορας της Εθνικής αποφάσισε να αποσύρει τον Hendo από τον αγώνα.
Βέβαια αρκετές φορές οι Άγγλοι παίκτες των Κόκκινων έχουν γυρίσει τραυματίες από τους αγώνες της Εθνικής οπότε η έγνοια του Jurgen Klopp είναι απολύτως δικαιολογημένη!

Σύμφωνα λοιπόν με τον Henry Winter των Times , ο Southgate φέρεται να είπε : «Αυτό που συμβαίνει συνήθως είναι ο Jordan να παίζει κανονικά αν και ελαφρά τραυματισμένος και μετά να λαμβάνω ένα θορυβώδες τηλεφώνημα από τον Jurgen με την πρώτη του κουβέντα να είναι ‘γιατί δεν τον βγάζεις έξω;».

Klopp καλεί Southgate: "Βγάλε τον έξω!"
Klopp καλεί Southgate: «Βγάλε τον έξω!»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com